Thursday, July 14, 2011

Camping Fun!!!!

We have been wanting to go camping for the last couple years and finally decided to go, even just for 1 night. We drove to an area out by Power Lake where you don't have to pay for the campsites, it is just first come first serve. No power, water, or even toilets!!! It was true camping and we had a GREAT time, it was even a little relaxing at times. (which doesn't come easy with 3 kids!)






Eli loved collecting rocks in his dump truck and throw them out into the creek



Snack time! :) Setting up is hard work!





This is where Missy was most of the time! I am pretty sure there were some squirrels or birds, or both that were teasing her! If she wasn't sitting there staring at the tree then she was trying to climb it or jumping at it! :) LOL




Smores!!! Yummmmm!!!!!



Benson slept until almost 11 o'clock the next morning!!! I think the sound of the creek was comforting to him!










Benson got super dirty and Mommy let him!!!! He LOVED it!!!













Kambria spent a lot of time trying to catch the many beautiful butterflies flying around.



.....and she finally caught one!!!! She was so excited! Especially since they were just studying about them in school. :)





We are going to try and make this camping trip an annual thing. Although it was a lot of work preparing and unpacking for this 1 night camping trip, it was definitely worth it!!!!

1 comment:

Unknown said...

Bütün dünya da tek değişmeyen bir şey vardır. Temizlik hizmetleri, Dünyanın neresine giderseniz gidin kesinlikle karşınıza bir temizlik şirketi çıkacaktır. Bunun sebebi her insanın istediği bir temiz ortam vardır. Temiz ortam, kaliteli bir temizlik firmasından geçer. Her insan bazı kişisel yapılması gereken işlerini aksatabilir. Ama temizlik işi aksatmaya gelmez bütün hastalıkların belirtisi ve ana maddesi olan mikroorganizmalar içimizde bizimle beraber yaşamaktadırlar. Bunun sonucunda kesinlikle hasta oluyoruz buna sebep olan mikroorganizmaları neden içimizden atmıyoruz ? Ankara temizlik şirketleri sizlerin sağlığını en az kendi sağlığı kadar düşünüp sizlere ferah ve hoş kokulu bir ortam sunmayı planlamaktadır. Ankara temizlik firması olarak evinizde biriken kötü mikropları ve pislikleri zahmetsiz bir şekilde temizleyerek sizlere en iyi hizmeti sunacaktır. Ankara temizlik şirketi adı altında sizlere ferah ve hoş kokulu bir ortam sunacaktır. Ankara temizlik hizmetleri sizlerinde bildiği üzere işini tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir iş haline getirerek her zaman güler yüzlü kadrosuyla siz değerli müşterilerimizin yüzlerini güldürmeyi prensip haline getirmiştir.
Ankara temizlik firmaları gibi daha bir çok temizlik hizmeti sağlayan firmalar mevcuttur. Her firma size kaliteli ve temiz bir hizmetten bahseder fakat sizlerin de istediği gibi bir temizlik yapılmayınca kaçamak cevaplar verebilirler. Temizlik işinde anlaştığınız yerleri iş başlamadan belirtmeniz her zaman sizin faydanıza olacaktır. Bu durumda Ankara temizlik firmaları olarak bizler sizlere işe başlamadan hangi alanların temizleneceği hakkında ve o işi kaç kişi yapacağı hangi malzemeleri kullanacağını sizlere belirterek çalışmamıza bu şekilde başlarız. Ankara temizlik şirketi sizlere tertemiz bir ortamın yanı sıra kaliteli personel hizmetini de sunacaktır.
Ankara temizlik firması, evinizin en ulaşılması zor köşelerinde duvarlarınızı dolap iç ve dış kısımlarını temizleyip duvarlarınızın silinebilir bir boya olup olmadığını kontrol ederek silme işlemine başlamaktadır. Ankara temizlik şirketleri duşa kabin içerisinde bulunan plastik ve kirlerin gözle görülemeyeceği alanlarda Ankara buharlı temizlik hizmetini devreye sokarak buhar sayesinde mikropları en aza indirmeyi sizlere kanıtlayacaktır.